Αυτο Σχεδιάζουμε – Σχέδιο και Φαντασία
19/10/2017

Αρχίζουμε από φέτος στο Κέντρο Απόκεντρο ένα νέο σεμινάριο με τον τίτλο «Αυτο Σχεδιάζουμε – Σχέδιο και Φαντασία».

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 20:00-22:00 στον χώρο μας (Σεργίου Πατριάρχου 7, 114 71 Αθήνα), όπου θα παρουσιάσουμε τις βασικές κατευθύνσεις του σεμιναρίου:

  • Tην εξοικείωση με το ελεύθερο σχέδιο και τις βασικές αρχές του. Το ελεύθερο σχέδιο βασίζεται στην οπτική αντίληψη του χώρου που μας περιβάλλει. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να παρατηρούμε τα προς μελέτη αντικείμενα και να τα αντιμετωπίζουμε σαν εένα ενιαίο σύνολο αντικειμένων και όχι ένα απλό άθροισμα. Να μάθουμε να αντιλαμβανόμαστε τους όγκους μέσα απο τα σχήματα, τα φώτα και τις σκιές. Να αποδίδουμε σχεδιαστικά αυτό που βλέπουμε και να το οργανώνουμε στον σχεδιαστικό μας χώρο.
  • Την καλλιέργεια της φαντασίας μας. Μέσα απο στοχευμένες ασκήσεις θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα στερεότυπα του μυαλού μας και να υλοποιήσουμε πρωτότυπες ιδέες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν -εξασκήσουν την ικανότητά τους να αποδίδουν μια σύνθεση με κύριο (αλλά όχι μόνο) μέσο το μολύβι ή το μελάνι και ταυτόχρονα να εξασκήσουν την φαντασία τους.

Εισηγητές : Μαγδαληνή Θεοχάρη – Σπύρος Μπέης

Είσοδος Ελεύθερη

Δηλώσεις συμμετοχής (προαιρετικά)

Περισσότερες πληροφορίες για το Εργαστήριο

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Παύλος Παυλίδης, Mail: info@kentroapokentro.gr, T: 2130436551

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Please leave this field empty.